Revalidatie met een bredere blik

Heb jij al een tijdje last van fysieke klachten die nog niet minder worden middels fysiotherapie behandelingen of heb je nog niet eerder fysiotherapie gehad voor je klacht, maar je wilt vanaf het begin al dat er naar gekeken wordt met een bredere blik?

Vanwege mijn achtergrond (sport opleiding, fysiotherapie, neuro-biologie, orthomoleculair adviseur en Klinische psycho-neuro-immunoloog) ontstaan er meerdere opties om te werken aan een optimaal herstel.

De behandelingen zullen een mix hebben een fysiotherapeutische-, bewegingsgeneeskundige-, orthomoleculaire-  Kpni handeling om zo tot het beste resultaat te komen. 
(De Kpni betreft het fysiek, de psychologie, neurologie, endocrinologie, immunologie, evolutiebiologie, (oer)voeding en bewegingswetenschappen.)

Deze manier van behandelen is resultaat gericht, efficiënt, sluit aan bij de persoon (sporter), maakt het verschil tussen jou en de tegenstander en vanuit deze nieuwe manier van behandelen kan er gestreefd worden naar nog betere sportprestaties als vóór de blessure.

Aanvullende therapie betreffen o.a. immunologische trainingen/adviezen zoals:
– koude (ijsbad) training
– ademtraining training
– metabole (stofwisseling/energie) trainingen zoals intermittent fasting i.c.m. herstel trainingen op een nuchtere maag
– fysieke (high intensity interval) trainingen
– voeding advies gedurende de revalidatie
– suppletie advies gedurende de revalidatie
– slaap advies voor optimale energie en herstel
– advies voor een betere orgaan werking voor optimale energie en herstel

Scroll naar boven